Contact & Info

Contact

Wil je in contact komen met mij? Bel mij dan op nummer 026 32 11 548. Mocht ik niet direct de telefoon kunnen aannemen, laat dan een bericht achter op het antwoordapparaat met uw naam en telefoonnummer. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug.

Ik zal jouw bericht altijd met de hoogste discretie behandelen en eventueel contact met je opnemen wanneer jou dat het beste uitkomt. Het maken van een afspraak kan alleen middels de telefoon, maar wanneer het fijner is om te mailen dan bel ik u terug. reken dan wel op een tragere reactietijd.

Vergoedingen en tarieven

Arie Brouwer Osteopaat is lid van de NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie) en de NOF (Nederlandse Osteopathie Federatie). In de meeste gevallen zal de zorgverzekeraar osteopathie geheel of gedeeltelijk vergoeden. Deze vergoeding verschilt per ziektekostenverzekeraar. Ik raad u aan om dit na te gaan op de website van uw zorgverzekeraar of in uw zorgpolis. Veelal valt osteopathie onder de 'alternatieve geneeswijzen' bij zorgverzekeraars.

Om de vergoedingsaanvraag soepel te laten verlopen is een AGB-code nodig. Deze codes staan vermeld op de factuur die u krijgt na de behandeling:
•   AGB-code Arie Brouwer: 90-024416
•   AGB-code praktijk: 90-(0)03269

Er zijn twee mogelijke behandelvormen:
•    Beperkt consult van 30 minuten a 55 euro
•    Volledig consult van 60 minuten a 90 euro

Adres en telefoon

Huissensestraat 21

6833 HL Arnhem

Telefoon: 026 32 11 548

Email: info@osteopaat-arnhem.nl